Mi ez a undi és büdös cucc ami lerakódik állandóan a fülltágítóban? Mi az és mért van?
Váladékozik a seb, gondolom.
Hagyd abba, nem divat már, ne szenvedtesd magad (divatból se kellene).
Aki allergiás rá, egy sima fülbevalónál is érződik ez a büdösség. Tapasztaltam már. Ezüst fülbevaló volt a fülemben, átszúrós, amikor kivettem, majdnem elájultam.
Egyébként már tényleg kimegy a divatból a fültágító. Láttam akkorákat, hogy csak néztem nagyokat
Egy srácnál kiszakadt, lógott a fülcimpája egyik fele, mint egy darab nokedli. Ez mire jó? Egyébként ha már egészség kategóriánál tartunk, ezt hogy hozzák helyre? Soha többé nem lesz normális füle, aki ilyet rakat? Tényleg érdekelne. Akár más válasza is.
Mosd ki naponta a karikát is, meg a cimpádat is, és töröld szárazra! Ne tagitsd nagyobbra, én is lebeszélnélek róla, de nem ez volt a kérdésed.
Ja, a kérdés... Berohad a bőr, mert nem szellőzik. Lehet, hogy gyulladásban is van! Sőt, biztos! Tehát nem egészséges, kezelni kellene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!