Kodi16 kérdése:
Sipoly képes elmúlni magától egy idő után?
Figyelt kérdés
Nagyon különleges eset vagyok, nekem sajnos sok műtétem volt régen és a maradék belem mind a hasfalamra tapadt. 1 hete kialakult a köldökömön egy pattanás szerű valami ami miután kifakadt járatot képzett a bőröm és a belem között ezért most mint egy végbélsipolynál vagy hasonlónál nekem is széklet távozik rajta néha kevesebb néha nagyobb mennyiségben. Műtétről csak nagyon utolsó esetben gondolkoznak az orvosok mert rám nézve veszélyes, azt mondták ennek magától el kell múlnia egy idő után...Valakinek van itt esetleg valamilyen biztató tapasztalata ezzel kapcsolatban?2018. aug. 30. 07:39
1/1 Ypszilon1980 válasza:
Ha az orvos ezt mondta, akkor úgy van gondolom, de én úgy tudom, hogy a sipoly nem múlik el magától, valami kezelés kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!