Frontintól lehet baja anyának?
Figyelt kérdés
Kérlek normálisan válaszoljatok a szüleim nagyon összevitatkoztak mert apám alkoholista..és anya beszedett 5-6 darab (elmondása szerint) frontint. Most nagyon be van lassulva és nagyon álmos nem tudom mit csináljak. 18 éves vagyok igaz de ilyen helyzet még nem volt és iszonyatosan félek!!!!! Valaki kérlek segítsen????😭😭😭2018. aug. 25. 21:13
1/4 anonim válasza:
Ha az előírtnál több Frontint vett be
Forduljon azonnal kezelőorvosához. Az előírtnál több tabletta bevételekor enyhébb esetekben, a tünetek közé tartozik az elmosódott beszéd, az álmosság, a mentális zavar, a levertség, súlyosabb esetekben mozgáskoordináció zavarai, alacsonyvérnyomás, légzéscsökkenés, néha kóma és nagyon ritkán halál fordul elő.
Súlyos következmények ritkán fordulnak elő, hacsak nem vett be egyidejűleg más gyógyszert vagy alkoholt nem fogyasztott.
2/4 anonim válasza:
Szóval orvoshoz vele! Vagy hívd a 112-t, ott megmondják, hogy hogyan tovább!
3/4 anonim válasza:
Én nyugtató függő vagyok, szóval eléggé vágom a témát. 5-6 db frontintól nem lesz semmi komolyabb baja (ha amúgy egészséges), max alszik egy nagyot, és fejfájással, szédelegve fog felébredni. Ha pl szívbeteg, és/vagy alkoholt is ivott, akkor hívd ki a mentőket.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat hála istennek semmi baja anyának csak hirtelen nem tudtam mi a teendő..
2018. aug. 26. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!