Meg lehet halni egy fél doboz 0,25 mg-s frontintól?
Ma 10-et vettem be, de napok óta szedem. Először 3-at vettem be, az ki is ütött, aludtam tőle. De egy idő után a 3 nem volt elég, így egyik nap bevettem 7-et másnap meg már 8-at, de ezektől sem tudok már könnyen elaludni. Nagyon stresszes és depressziós vagyok, folyton ideges vagyok és szorongok, egyszerűen semmihez nincs kedvem, étvágyam már hetek óta nincs, és lefogytam 58 kilóról 48-ra. Pszichológushoz már járok hónapok óta, de minden hónapban kb csak 1 vagy 2 alkalommal kell mennem, és nem is sokat segít. A frontint sem nekem írták fel, anyáé, de ő már mem szedi, és én úgy érzem muszáj bevennem, elalarok menekülni a világ elől és csak aludni, akkor végre nyugodt vagyok és nem bánt semmi. Azt se bánnám, ha örökre el tudna altatni.
Szóval ha bevennék fél dobozzal, akkor mi történne? Aludnék napokig tőle? Vagy meg is halhatok?
KÉRLEK A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJATOK!
17/L
Igen, igaz, ezek úgy vannak legyártva, hogy kihányod. Szerencsére.
Szerintem beszéld meg anyuddal, hogy elvetted a gyógyszerét, és hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!