Lehetséges bele raktak valamit a piába? Csak egy tüzijátékra indultam és reggelig maradtam.
Figyelt kérdés
Tegnap nekiindultam a városba egymagam mondván, hogy megnézem a tüzijátékot és megiszok 1-2 doboz sört. Már úgy indultam el itthonról hopgy meg ittam 5 doboz sört amitől kissé spicces lettem de ez még semmit. A városban vettem 2 sört azt megittam a tüzijáték előtt. A tüzijátékra szintén vettem 2 sört azt szépen elfogyasztottam a tüzijáték alatt. Nem volt semmi gond még na de a gond itt kezdődött találkoztam egy két ismerős arcal gondoltam becsapódok hozzájuk nem is volt baj szivesen fogadtak a baráti társaságukba. Kérdezték iszok-e valamit mondom persze egy sört szivesen elfogadok. Ekkor már talán a 10. sörömet ittam de nem folyamatosan kis szünetekkel nem vedeltem. Ekkor vettek egy unicumot kínálták mondták ne sokat igyak belőlle mondom okés ittam belőlle 2 kortyot. Ezután találkoztam tesómmal a városba és ő is velünk jött de mi tesómmal kiszáltunk a körből már késő is volt sétálni akartunk még egy kicsit és szétnézni kik vannak a városba. Na nekem a főtéren már kép kiesés volt arra emlékszek, hogy ülök a padon tesómmal és jönnek oda a tesóm barátai megkérdezni mi van velem jöttek oda idegen csajok is kérdezni mi van velem jólvagyok-e stb alig tudtam beszélni hánynom is kellet, mondták hánytassam meg magam. Nagy nehezen át voncoltak a parkba ott le fektettek a 2 csaj nagyon rendes volt azt mondják hányjak feküdjek le az oldalamra nehogy megfulladjak ha hányni kellene EÜ-sök voltak apolónak tanultak egyébként :D. Na ezután képkiesés ez kb 23:30 kor volt és fel fel ébredeztem néha körbenéztem de visszaszédültem alig bírtam a fejem felemelni. Kb hajnal 3:30-3:15-kor keltem fel. Persze testvérem mindaddig ott várt melletem beszélt egy két ismerősével akik még bent voltak, szerencsére elvett tőlem mindent telefont pénztárcát kulcsot semmi ne legyen nálam mert ellopták volna vagy elhagytam volna. Testvérem állítólag meg is verte a gyereket aki unicumot adottt nekem, mert azért azt nem hiszem, hogy egész nap (reggeltől estig megittam pár sört) + a városba 4 doboz sört meg 2 korty unicumot és így földhözvágott volna... Ja mikor hajnalba felébredtem akkor is kudobtam a taccsot. Azóta egy két gyerek mondta hogy az olyan gyerek hogy rivóval meg frontinnal issza a piákat. Lehet azért mondta hogy ne igyak sokat vagy csak hogy maradjon másoknak? Szerintetek?2018. aug. 21. 13:20
1/7 A kérdező kommentje:
Jut eszembe, 20 éves vagyok sörözni szoktam néha, de most az unikum ennyire fejbevágott volna?
2018. aug. 21. 13:22
3/7 anonim válasza:
10 doboz sör ilyen melegben? mind csodálkozol....
5/7 anonim válasza:
Ilyen melegben 2 itatalnál többet nem szabad inni. Ehez képest te egész nap iszogattál.
6/7 A kérdező kommentje:
Jólvan no jóesett nem szoktam gyakran néha 1-2 sör most több le ment. De köszi a válaszokat :) Csak azon csodálkoztam ennyire kicsapott :/
2018. aug. 21. 13:58
7/7 anonim válasza:
Most írod, hogy általában 1-2 sör a max, erre lenyomsz egy nap 10-et, ami az 5x-ös mennyisége.. eléggé jóidő volt.. szóval nincs min csodálkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!