Mi a véleményetek a Klóros csapvíz tisztításáról?
Már egy ideje foglalkoztat a kérdés, viszont csak most jutottam el odáig, hogy utána olvassak. Arra jutottam néhány cikk után hogy káros a hosszú távú fogyasztása és, hogy szeretném valamilyen módon tisztítani a ivóvizemet. Picit paranoiás vagyok ezzel kapcsolatban, ugyanis találtam egy szűrőt, viszont attól félek hogy abban is fel oldodnak olyan anyagok amik egészségtelenek lehet számomra.
Szóval most itt ebben a kérdésemben az a fő problémám, vagyis inkább kételyem hogyha én vásárlok egy víztisztító berendezést az mennyire lehet kedvező számomra? nem-e csak marketing és átverés az egész? és, hogy vajon tényleg egészségesebb-e ilyen tisztított vizet inni, nem e oldja ki a víz ásvány tartalmát is.
Szóval összegezve. Tapasztalatokra és véleményekre lennék kíváncsi a víztisztító berendezésekkel kapcsolatban, de bármi ami a témával kapcsolatos, azt is szívesen el olvasom, ne tartsátok magatokban!
A válaszokat előre is köszönöm, és további szép napot!
Ui.:
Akkor is a klóros vizet iszod csak kevesebb ásványi anyaggal rosszabb ízzel.
Akkor inkább palackozott ásványvíz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!