Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Klóros...

Mi a véleményetek a Klóros csapvíz tisztításáról?

Figyelt kérdés

Már egy ideje foglalkoztat a kérdés, viszont csak most jutottam el odáig, hogy utána olvassak. Arra jutottam néhány cikk után hogy káros a hosszú távú fogyasztása és, hogy szeretném valamilyen módon tisztítani a ivóvizemet. Picit paranoiás vagyok ezzel kapcsolatban, ugyanis találtam egy szűrőt, viszont attól félek hogy abban is fel oldodnak olyan anyagok amik egészségtelenek lehet számomra.

Szóval most itt ebben a kérdésemben az a fő problémám, vagyis inkább kételyem hogyha én vásárlok egy víztisztító berendezést az mennyire lehet kedvező számomra? nem-e csak marketing és átverés az egész? és, hogy vajon tényleg egészségesebb-e ilyen tisztított vizet inni, nem e oldja ki a víz ásvány tartalmát is.

Szóval összegezve. Tapasztalatokra és véleményekre lennék kíváncsi a víztisztító berendezésekkel kapcsolatban, de bármi ami a témával kapcsolatos, azt is szívesen el olvasom, ne tartsátok magatokban!

A válaszokat előre is köszönöm, és további szép napot!

Ui.:

[link]

2018. aug. 20. 15:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Akkor is a klóros vizet iszod csak kevesebb ásványi anyaggal rosszabb ízzel.

Akkor inkább palackozott ásványvíz

2018. aug. 20. 15:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Ilyen is megfelel

[link]

2018. aug. 20. 16:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Első válaszadó: úgy érted hogy a klórt sehogy sem lehet ki tisztítani a vízből? Egyébként azt mondják hogy jobb illata és íze is van az ilyen tisztított víznek, de lehet nem független cikkben olvastam.
2018. aug. 24. 14:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Második válaszado: Ez is hatékony? Úgy értem, hogy nem kell valamilyen nyomásnak lennie elég ha csak át folyik?
2018. aug. 24. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!