Ez igaz? Azt hallottam, hogy a csapviz "egeszsegesebb" mint a palackozott viz.
Allitolag a muanyag uveges vizek palackozastol a polcokra kerulesig atlagosan 6 honapot utaznak, amelybol 2 honapot valahol egy raklapon toltenek a tuzo napon, ezaltal a muanyagpalack elkezd lebomlani es engedni magabol a vizbe a karos anyagokat. Budapesten es kornyeken, valamint a videki nagyvarosokban a csapviz 3 napot utazik, es nincsenek benne (olyan jellegu) karos anyagok, mint a palackozott vizben. Allitolag a Vöslauer az egyetlen amelyik olyan muanyag uvegeket gyart, amelyek nem engednek magukbol semmit.
Igaz ez (vagy ebbol barmi)?
Igazabol nincs olyan dolog,amire ne mondanàk,hogy karos. Ezt egyebkent en is hallottam. De azt is hogy a csapviz nem tisztul meg teljesen a klortol,mivel a noi hormonok,kabitoszerek illetve a gyogyszerek benne maradnak a vizben...
En mar csak emiatt az allitas miatt nem iszom cspvizet,folyadèk gyanànt(levesbe szoktam)
Szerintem az a fontos,te miben hiszel. Udv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!