Miért nem értitek meg, hogy nem mindenki szeret sportolni és ideje se mindenkinek van rá?
Azt megértem, hogy van aki nem szeret és nem akar sportolni. A hobbi sportolók nagyrésze is elsősorban azért csinálja, hogy karbantartsa a testét. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy fitt, erős és esztétikus fizikumot akar, vagy olyat ami a napi teendőkön felüli, megterhelő kihívásokhoz teljesen alkalmatlan.
Az időről, dolgoztam már heti 48 órát egyetem mellett, és bőven belefért a napirendembe heti 3 konditermi edzés és vasárnap egy 6 órás dojo. Minden akarás kérdése.
Van egy íratlan szabály: "Mindenkinek arra van ideje, amit fontosnak talál".
Ha valakinek valami fontos, fog rá találni időt, ha nem, se így, se úgy. Én ebből indulok ki.
Lehet, érzéketlenség ez a "szabály", de azért hosszabb távon ez érvényesül.
Na pont erről van szó, erre utaltam, amit az 5. válaszadó írt.
Amint írtam (4. vagyok), amire nagyon akarsz időt találni, amit fontosnak tartasz, arra úgyis fogsz.
A kérdésedből kiindulva neked a preferenciád élén nem a sport áll, nem is fontos neked, ezért nem találsz rá időt, hisz azok, amiket helyette teszel, valamiért fontosabbak számodra, mint a sport.
Ezzel önmagában nincs is gond, de akkor ki kell jelenteni, számodra nem fontos a sportolás (ennek minden előnyével és hátrányával együtt számolva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!