Hogyan lehet megelőzni a klímareumát, ha tömegközlekedésen állandóan ki vagyok téve a légkondinak?
Klímareumának hívják a légkondi okozta megfázásokat, ízületi panaszokat... stb. Ez a gyűjtőneve. Az a lényeg, hogy egyértelműen a légkondi okozza.
Én felöltözök, amennyire tudok, tehát nincs kint mondjuk a derekam, csak nagyon meleg is van, még így is izzadok. Az irodában nem gond, mert most szerencsére nem dolgozom egy helyiségben jegesmedvével. Otthon is meg tudom oldani jól. Tömegközlekedésen van vele inkább problémám, és most pl. a derekam fáj egyértelműen emiatt, pedig rendesen takarva van ruhával. Érdemes lehet valami derékmelegítő övet még pluszban felvenni ruha alá utazáshoz? Nagyon bosszant a dolog.
"Klímareumának hívják a légkondi okozta megfázásokat, ízületi panaszokat... stb. Ez a gyűjtőneve. Az a lényeg, hogy egyértelműen a légkondi okozza."
Most volt szó róla a tévében, és egy szakértő szövegéből kiderült, hogy klímareumának kimondottan a reumának ezt a bizonyos típusát nevezik, a légúti meg egyéb panaszokat nem, úgyhogy jogos volt a kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!