Hetek óta fáj a hátam és a mellkasom, mi lehet?
Figyelt kérdés
Négyány bete, bizonyos pozíciókban, légzéskor fájdalmat érzek mellkadomban, de főképp hátamban. El.entwm orvoshoz, de annyitcmomdott pihenjem ki magam... Mi lehet ez? nem akar múlni. olvasgattam hogy akár tüdőrákkt js jelezhet, de ebbe inkább bele sem akarok gondolni.2018. aug. 4. 10:37
1/3 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen, igaz maximum 1 hétig tartott. Akkor nekem becsípődött a lapockámnál valami. Kegyetlenül fájt. Ha neked nem akar múlni, és/vagy erősödik a fájdalom, akkor mindenképp menj vissza dokihoz.
2/3 anonim válasza:
Ja és hozzá teszem, hogy nekem akkor minden pozícióban fájt a hátam.
3/3 anonim válasza:
Menj vissza az orvoshoz, lehet amikor vizsgált még csak kezdődő tüdőgyulladásod volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!