Mitől szúrhat a mellkasom? Beszorult volta a levegő?
Elég erős, szúró mellkasi fájdalom gyötör, olyan másfél órája nem múlik. Nagyon fáj, ha mozgok vagy mély levegőt veszek, de más tünetet nem vettem észre magamon, így arra gondoltam, valószínűleg a levegő szorult be. Próbáltam nyújtani, de nem lett jobb. Pihenni, attól sem lett jobb. A séta sem segített. Olvastam egy módszert, ami sokaknak bevált - hasat behúzva néhány mély levegőt venni - de közben csak sokkal jobban fájt, még a vállamra is átterjedt.
A bal oldalról beszélünk, a szívem környékén. Nem hiszem, hogy a szívemmel lenne bármi probléma, normális tempóban ver, és ha mozdulatlan vagyok, nem is igazán érzek fájdalmat.
Szia!
Pedig a tüneteid hasonlítanak egy szívproblémára. Mindenképp menj orvoshoz. Tudom a legtöbbünk nem igazán szeret az orvoshoz járkálni, de van, mikor muszáj.
Izomgyulladás volt, lement egy pár nap alatt.
Azért köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!