Van olyan vagy ismertek olyat aki extrém módon izzad?
Próbáltam már mindent, de ha kicsit is melegebb van, rögtön elkezdek izzadni,de nagyon durván.
Szó szerint folyik a fejemen a víz a hátamon a mellkasomon. Akár télen is ha sietek valahova, tehát gyorsabban mozgok kicsit.
Nyáron szinte csak fehér pólókat tudok hordani mert a színes pár perc után foltos lesz az izzadságtól.
Dezodorokat használok az izzadságom sem büdös, de nagyon kellemetlen.
Én is extrém módon izzadok mostanában, főleg párás meleg időben. Már kis fizikai munkától is, pl fűnyírásnál folyt rólam a víz, a pólóm csuromvizes lett, a homlokomról a szemembe folyt az izzadtság:D
Régebben úgy emlékszem, mintha jobban bírtam volna a meleget.
Én is elég izzadós vagyok, még télen is. Meg pl. stresszes helyzetekben még a tenyerem is úgy izzad, hogy az valami hihetetlen, dogaírásoknál sokszor alig tudom befejezni a feladatokat, mert az időm nagy része azzal megy el, hogy a nadrágomba törölgetem a kezem, mert annyira izzad a tenyerem, hogy kicsúszik a toll a kezemből...És volt, hogy pont sikerült befejeznem, erre felálltam és láttam, hogy a nadrágom úgy néz ki, mint amikor kézmosás után törli bele az ember a vizes kezét...
Meg a kezemen kívül még a hónaljamra vagyok nagyon izzadós, de csak a jobboldalira valamiért :D És ott elég büdös is szokott lenni az izzadtságom sajnos...Már mindenféle dezodort kipróbáltam, de semelyik se tudja teljes mértékben elfedni a szagát. Eddig talán a Rexona stift dezodor vált be legjobban, de az is csak ideig-óráig hat.
Nekem eddig az segített valamennyire, hogy kerültem a műszálas ruhákat és hordtam magammal babapopsi törlőkendőt vagy valami kis nedves rongyot és pár óránként megtöröltem a hónaljam (meg ha nagyon leizzadtam, az egyéb testhajlataimat, izzadósabb részeimet is) babapopsi törlőkendővel/vizes ronggyal, meg utána befújtam magam valami testpermettel is, biztos, ami biztos :D
Utolsó vagyok, eszembe jutott, hogy a gyógyszertárban lehet kapni ilyet:
Ez izzadás ellen van, de nekem nagyon durván kiszárította a bőröm, amikor használtam a hónaljamra. Még úgy is mart, ha felhígítottam vízzel és hetekig tiszta sebes volt tőle ott a bőröm...De mások azt írták, hogy nekik hatott és már csak hetente kell használniuk és szinte egyáltalán nem is izzadnak az adott területen, ahova használták ezt a terméket.
#7 ezt a terméket ismerem és a homlokomon használom is, valóbban hatásos és szárítja a bőrt is.
2 hetente elég ha bekenem a homlokomat vele és ott nem izzad, de egész felsőtestre nem akarom felkenni :)
A válaszokat köszönöm.
A teát kipróbálom, veszteni valóm nincs.
Sorstárs vagyok, télen is úgy izzadok, mintha 30 fok lenne.
Én Solutio Antisudoricát használok (hónalj, hát, mellkas), csak ezzel tudok normálisan "kinézni" (közel 45 fokos konyhán dolgozok).
Használtam Exodort és Borotalcot (a stiftet), a deo az úgy-ahogy működött de nem venném újra, az Exodor pedig felesleges pénzkidobás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!