Most mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Függő vagyok már 4 éve, de nem segít a terápia, az elvonó... Amikor elkezdtem, akkor nagyon mélyponton volt az életem. Most viszont kezdek tönkremenni és szeretnék változtatni ezen, ráadásul ez annyi költséggel járt az elmúlt években... Szeretnék kiszállni. :( Nem okoskodást várok, hogy hülye drogos, hanem biztatást.2018. júl. 24. 08:19
1/3 anonim válasza:
Mit használsz? Vannak névtelen önsegítő programok, és alacsonyküszöbű alapítványok, akiket meg lehet próbálni. Mindenképpen keress fel egy pszichiátert, vagy vetesd fel magad pszichiátriai nyílt osztályra. Ott adnak segítséget, és gyógyszert is, hogy ne szenvedj annyira. A legfontosabb, hogy beszélj a családdal, és a barátaiddal, hogy segítsenek neked. Viszont ez csak akkor megy, ha te is akarod. Addiktológiai szakember segítséget is igénybe veheted a Nyírő Gyula kórházban.
2/3 A kérdező kommentje:
Régebben kipróbáltam az ecstasy-t és a katit is, de másfél éve heroinra is rászoktam. Füvezéssel indult ez az egész, de azt már szerencsére sikerült csökkentenem nagy akaraterővel, az valamiért sikerült, de ez nem akar. Kint éltem külföldön és most, hogy hazajöttem, itthon minden nehezebb és kezdek szétesni.
2018. júl. 24. 10:15
3/3 anonim válasza:
Vond el a figyelmed a cuccról, pl.:kezdj el edzeni valamit ès kerüld azokat a helyeket (meg embereket) amik kötődnek a cucchoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!