Mit kell tennem ha új háziorvoshoz akarok menni?
Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt elköltöztem városon belül, és ezzel új körzetbe kerültem. Most beteg vagyok, de nem tudom, hogy megjelenhetek-e csak úgy az új orvosnál vagy el kéne menni a régihez, papírokat vagy ilyesmiket intézni?2017. okt. 30. 13:31
1/4 anonim válasza:
Maradhatsz a régi orvosodnál. Nem muszáj másik orvost választani, ha elköltöztél.
Ha új orvost szeretnél, és oda is tartozol, akkor köteles elvállalni. Odamész, és az anyagodat majd ő fogja átkérni a korábbi orvostól.
2/4 anonim válasza:
Lemész a z új választott orvoshoz elmondod neki hogy ide költöztél és szeretnéd ha elválalna. Ha igent mond akkor megadod neki a régi orvosod nevét meg hogy hol rendel és ő átkéri a kartonodat. Vagy elmész a régi dokihoz ha normális volt viszel neki valami bonbont vagy virágot, megköszönöd az eddigi munkáját és elkéred a kartonodat amivel majd elmész az új orvoshoz.
4/4 anonim válasza:
A kartonod nem kérheted el. Azt a két orvos intézi hivatalból. Mindenesetre az új orvosod keresd fel, és örvendeztesd meg, hogy ezentúl az ő betege leszel. A régitől meg elköszönsz, vagy nem. A te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!