Hogy kérjek segítséget anyukámtól, meg mit kéne tennem ilyen kínos egészségügyi témában?
Figyelt kérdés
Attól tartok valamiféle intimfertőzésem lehet, nagyon kínos és zavaró, és jobb lenne minél hamarabb kezeleni a dolgot, de még csak 14 éves vagyok, és fogalmam sincs mitévő legyek, egyáltalán hogy közöljem anyuval. Félek, hogy nőgyógyászhoz kell majd mennem... légyszi segítsetek, szörnyen érzem magam!2017. aug. 21. 21:58
1/2 anonim válasza:
Mond meg anyunak mi a baj . Nem számíthatsz másra ha félsz . Míg orvos nem látott ,addig azt sem fogod tudni milyen kezelés kell. Sajnálom a helyzeted.Nem kell amúgy félni a nőgyógyászati vizsgálat kicsit sz..r ,de muszáj elmenni.
2/2 anonim válasza:
Én is féltem elmondani mikor problémám volt, én sms-ben írtam le neki suliból aztán mikor haza mentem könnyebb volt beszélni róla, hogy ő jött oda elsőnek, én nem tudtam volna elé állni és elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!