Royalty kérdése:
Mennyi ideig vagyok élet veszélyben strok után a vér rög nem mozdul sehová az agyamban?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok egyszer csak arra lettem figyelmes nem mozog a kezem yem a lábam bejöttem a kórházba és ki derült hogy strokom volt ez 2 napja volt de azóta semmi panaszom nincs meghalhatok még ? Most született 3 hete a kis fiam és kezdek depis lenni hogy sohatöbbet nem ölelhetem meg ilyesmik járnak a fejemben meddig van kritikus helyzet meďdig kell aggódnom kapom folyamatosan az aspirint meddig vagyok élet veszélyben ?
Az orcis azt mondta ha meg akartam volna halbi az az első 24 órába meg lett volna
2018. júl. 23. 06:59
1/1 anonim válasza:
A vérrög hetek alatt tisztul csak ki,örüljön hogy nincs maradandó károsodás;(,bénulás
Ha a vérnyomását megfelelően kordába tudják tartani,már jó.
Amúgy az orvos és a személyzet látja mennyire 'tisztul'...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!