Ha hozzátartozód kórházban van, szoktál vinni az ápolónőknek valamit?
Nem.
Nem elég hogy a hozzátartozónak a pizsama-törölköző (ásvány vízen kivűl) bizonyos gyógyszereket,krémeket,kiegészitőket nekünk kell venni?!
Ápolónő vagyok. Lelkiismeretesen végzem és végeztem is a munkám (hivatásom), mióta befejeztem az iskolát. Az hogy a kórház(ak) nem tudják biztosítanítani a bennfekvők részére a pizsamát, ágyneműt, stb. remélem tisztában vagy vele, hogy nem az áplónők bűne!?
De hogy a kérdezőnek is adjak választ: nem kell semmit adnod/vinned. (Nyilván, jól esett/esik, ha kapunk 10 dkg kávét, vagy egy liter szörpöt, mert a látogatók ha elégedettek, akkor így is kimutatják, viszont én mindig jobban örültem egy-egy kedves szónak, amit mondtak,pl: "Látjuk, hogy jó kezekben van a mama, nyugodtabban alszunk így." vagy "Örülünk, hogy vannak lelkiismeretes dolgozók is még a kórházban". Én is/ mi is látjuk, hogy sok minden (szinte semmi) sem úgy működik, mint kellene, de erről nem a betegek tehetnek, és nem is a kórházban dolgozók. Az hogy a "rendes" munkaerő kivándorolt és a nővérkék nagy része csak a körömlakkozáshoz ért, megint csak azt mondom, hogy kinek nem inge, ne vegye magára. Én biztos, hogy elváráson felül teljesítek, mert azok helyett is kell dolgoznom, akikről az előbb írtam...
#1es vagyok.
Tudom,nem az ápoló vagy kórház személyzettel van bajom,hanem az egész kórházrenderrel....
Látom én is hogy mennyire túlterhelt a személyzet,és mindent lefele épitenek.
Amúgy attól hogy "ajándékot adok a személyzetnek" nem jobb az ellátás.
Én is csak hálás tudok lenni a kistarcsai kórháznak,tesóm 2 hónapot volt bent,de le a kalappal a személyzet előtt.
Igen,sajnos láttam hogy nem egy ápoló/nővér 36 órája már az osztályon van ;/,nincs vagy kevés a váltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!