A szüleim csontkovácshoz akarnak vinni, mit csináljak?
Én már voltam csontkovácsnál pont a gerincem miatt.
Nekem a kezelés után sokkal jobb volt.
Ha a szüleid ismernek megbízhatót, akkor nem kell félned. Igazi megkönnyebbülés volt utána az egész testemnek...
:-)
Nekem is van gerincferdülésem és én is félnék a helyedben, csak én felnőtt vagyok, és senki sem vihet el csak úgy csontkovácshoz, akik sok bajt is okozhatnak. Videókban láttam, hogy mit csinál egy csontkovács, nekem az jött le, mintha össze akarná törni a pácienst, utánaolvastam és nem lettem meggyőzve a módszereikről.Ha szüleid ragaszkodnak a csontkovácshoz, nézzél utána, hogy az illető csontkovácsnak milyen végzettsége van, konkrétan ért-e ahhoz, amivel foglalkozik, csak valami tanácsadó=természetgyógyász végzettsége van, vagy ortopédus vagy orvos vagy bármi, ami mögött valós tudás van, nem egy pár hónapos tanfolyam.
Azért azt megjegyezném, hogy a gerinc nem fog kiegyenesedni, az izomerősítés(ésszel!), gerinc-gyógytorna az egyetlen jó módszer arra, hogy ne legyenek komoly fájdalmaid, 30-40 éves korodra. Meg nem szabad meghízni, mert a túlsúlyt cipelni kell a testnek, a gerincnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!