Nem találjátok a strandokat higiéniátlannak?
Ez az első nyár, hogy ez megfordult a fejemben és most nem tudom hova tenni. A strandon alulról mindenkin 1 réteg ruha van, ami nem vízhatlan, csak a takarást szolgálja. 1 bugyi 1 gatya. Tehát tulajdonképpen egy medencében sok sok ember meztelenül fürdik.
Mi a véleményetek? Gondoltok erre egyáltalán amikor strandra mentek? Mert én szeretek strandolni, de mostanában elbizonytalanodtam.
Most olvasgattam olyan kérdéseket mint: nem gusztustalan a szőrös férfi hónalj? És olyan válaszok jöttek miszerint az. Az egyikben ez állt: "majd ha buszon melletted kapaszkodik egy ilyen izzadt hónaljú ember akkor majd megváltozik a véleményed", pedig nem is érintkezik vele. Akkor ezek hogy járhatnak strandra? Mert ott azért kézzel foghatóbbak a dolgok.

"Ha van természetes víz a közeletekben (tó, folyó), érdemesebb inkább abban fürödni, mert még a legszennyezettebbek is tisztábbak bakteriológiai szempontból, mint a strandmedence."
Na ez egy ritka nagy baromság. Mit gondolsz miért látni le a tóban, folyóban csak 10 centire? Mit gondolsz a halak hova rottyantanak, a döglött tengeri herkentyűket, meg eltemetik a többiek? És legfőképpen ide ugyanabban a szerkóban, ugyanazok az emberek másznak bele, mint a strandon. Kortyolni sem volna sok kedvem, mondjuk a Balatonból. Meg viszi a víz a sok hordalékot, meg olajat, szemetet, amit beleöntenek egyesek, időnként döglött madarat, vagy akár emberi hullát. Jó fürdést a természetben!

Pont ma gondolkodtam el ezen. Olyan, mintha egy kisgyereket fürdetnének egy kádban egy öregemberrel. Na most akkor mi is van?
Én tuti nem megyek vízbe. Tó pedig valóban a sok elhullott állat miatt bacis...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!