Születésem óta van a fejemen fönt baloldalon 1 rózsaszin forditott háromszog, amin fölül nagyon kicsi félkör bevágás van. Tudja vki mit jelenthet?
Azt, hogy a fejeden fönt baloldalon 1 rózsaszín fordított háromszög, amin fölül nagyon kicsi félkör bevágás van. Gondoltad volna?
Esetleg nem találkoztál a repülő csészealjban Pataki Attilával?
Azt jelenti hogy meg fogod szülni az antikrisztust.
Egyébként bármi odanyomódhatott születésedkor vagy még a kórházban, a kisbabák koponyája és főleg a bőre nagyon érzékeny. Még himlőhelyre vagy esetleg picikori tanyálásra a betonon utalna de ha születésed óta megvan akkor fenti.
_Raven_
Ha ennyire nem hagy nyugodni, nézz utána valamilyen szimbólumokkal foglalkozó oldalon vagy keress egy embert aki foglalkozik ilyenekkel (nem tudom a pontos megnevezésüket de szimbólumok és jelképek elemzésével és ezek történelmi hátterével foglalkoznak, na ilyet.)
_Raven_
köszi raven.már neten nézegettem itt ott de semmmi:S
olyan embert aki szimbolumokkal foglakozik nemtom hol keressem...van sok ismerösöm söt családom nagyszázaléka is evvel foglalkozik még mutterom is :) de ők nemértenek a szimbolumokhoz
Egyetemek honlapjain is kereshetsz, történész és ókor tanszékeken, kell lennie olyan tanárnak aki ért hozzá. Az egyetemek honlapján nézd meg a tanszékeket, keress rá az oktatókra, kint szokott lenni az elérhetőségük.
_Raven_
Raven
Mégis milyen történelmi háttere van egy születéskori bőrhibának ??
Írtam az első válaszomban, hogy szerintem bőrhiba, de ha ennyire fúrja az oldalát, nézzen utána, nem hasonlít-e valamilyen szimbólumra. Sok töri tanszékes tanár ért a szimbólumokhoz, ősi jelképekhez, azért ajánlottam hogy ott nézzen utána.
Bár szerintem akkor is valami születéskor történt kis sérülés nyoma lehet.
_Raven_
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!