Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagy problémám van vagy lesz....

Nagy problémám van vagy lesz. Ebben segítene valaki hogy mit is tegyek?

Figyelt kérdés
sziasztok egy csajjal szeretkeztem tegnap este és az aktus közbe lejött a gumi és kb 1 percig utána folytattuk gumi nélkül is de nem élveztem el benne maximum ilyen előváladék került bele.... De a kérdés a csaj kinyögte hogy nemrég múlt el a menstruációja..... ilyenkor nagyobb az esély hogy gond lesz ???
2010. jún. 17. 15:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Tudtommal ilyenkor kevesebb az esély arra, hogy teherbe essen. A menstruáció előtt és után pár nappal kisebb az esély. A ciklus közepén meg a legnagyobb.

24/L

2010. jún. 17. 15:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Gratulálok, érett, okos, felelősségteljes emberek vagytok mindketten. Remélem, nem lesz terhes a lány és tanultok az esetből.
2010. jún. 17. 15:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Legnagyobb az esély a teherbeesésre a ciklus közepén, vagyis a menstruáció elmúlását követő 10( + - 3 nap) napon. - ha tehát mondjuk 2 napja múlt el a mensese akkor kisebb az esély a teherbeesésre , de ott van! - eseményutáni tabletta, de gyorsan, 72 órán belül!
2010. jún. 17. 15:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Most miért kell lehurrogni őket, hogy felelőtlenek? - hisz védekeztek, csak lecsúszott....
2010. jún. 17. 15:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem lesz para. de legközelebb ne csússzon le:D
2010. jún. 17. 16:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Most miért kell lehurrogni őket, hogy felelőtlenek? - hisz védekeztek, csak lecsúszott....

Olyankor mondjuk abba kéne hagyni, és felhúzni egy másikat, nem pedig folytatni, aztán utána rinyálni, hogy jaj, mi van, ha terhes lett... Én legalábbis ezt tenném, ha közben lecsúszna a gumi. Ez így igenis felelőtlenség, ahogy ők csinálták.

2010. jún. 17. 17:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert szerinted direkt csinálták tovább? - hátha nemkiívánt terhesség lesz belőle? Valószínű későn vették észre - vagy te még nem szeretkeztél olyan szenvedélyesen, hogy megfeledkeztél a külvilágról? ezek szerint te minden másodpercben ellenőrzöd helyén van-e a gumi :) - ne nevettess már!
2010. jún. 17. 21:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen pontosan ez volt..... Kicsúszott a szerszám és raktam vissza és már mikor majdnem egy perce csináltuk akkor vettem észre, hogy ez kicsit jobb és akkor vettem észre h no gumi.......
2010. jún. 19. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!