Mi értelme állandóan orvoshoz járni, ha úgy is van mindig valami gond?
# 11
Ezos baromság nélkül is tudható,hogy a betegség a lelki okok egyik kivetülése tünete.
# 11
Egyébként magad írtad le de észre sem veszed ha tehernek érzi magát az állapota tovább romlik,egyenlő lelki okok ismét.
# 16
Ez egy kicsit bonyolultabb dolog ennél,lehet vannak gyerekkori konfliktusaid,de most nincs kedvem ezt magyarázni.
Nem olvastam el a többiek válaszát de a kérdést igen.
Elnézést kérek tőled kérdező már igy az elején is. Az én anyám krónikus szorongásos pánikbeteg. Kiskorom óta hordja a mentő, most daganatos. Igen nagyon megbetegiti az embert a pszihés betegség. Én is vigyázok rá, sőt amikor iskolába jártam suli után bementem hozzá a "gyógyósokhoz" ahogy általában szokták ezt nevezni mások. A többi beteg szeszélyét is elhallgattam meg az anyámét is mai napig nem beszélve arról, hányszor esett nekem a rohamai miatt. Mégis ott voltam neki mert tudtam, hogy mitől lett ilyen. Az anyukád szóval lehetne benned annyi, hogy nem nyűgként veszed ezt, igen nagyon fárasztó én nem azt mondom, hogy nem de képzeld csak el, hogy őt mennyire lefárasztja ez. Teljesen leépiti az embert.
A sok gyógyszer is meg az, hogy folyton szorong és nincs öt szabad perce a fejében ahol tisztán nyugodtan gondolkodhat. Miért nem segitel neki? Nem az a baj, hogy ilyen hanem, hogy mitől lett ilyen beteg.
Nagyon undoritó viselkedés ez tőled, hogy egy ilyen helyre kiirod ezt az anyukádról még névtelenül is.
És tudom miről beszélek, sajnos évekre rá nekem is kijött a szorongasos pánikbetegség és én nem szedem a gyógyszereket sem, igyekszem magam helyrehozni amellett, hogy 20 évesen magasvérnyomásos és asztmás vagyok. Igy is lehet. Nem azért védem meg mert nekem is ez a bajom, hanem mert egyszerűen nem szép tőled bármennyire is nehéz a te számodra is. Segits neki, biztosan meghálálja majd ha nem ő de az élettől visszakapod majd a jót is.
18/
Köszi,de én is depressziós vagyok és sokat szorongok,agyalok,stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!