Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek ez gynocomastia...

Szerintetek ez gynocomastia vagy szimplàn zsírosodás?

Figyelt kérdés

186 cm magas vagyok ès 80 kg. A kèpeket itt mellèkelem.

Amit tudni kell, hogy a mellbimbó ha hideg èr , akkor nagyon összehúzódik ès a mellemen is amit egyebkent össze tudnèk húzni alap allapotban az utàna annyira feszül, hogy konkretan minimalisat se tudok tapintani rajta.

Normàlis vàlaszokat kèrnék.

Ha gyno szerintem nem túlzott mértèkű, edzèssel elmúlhat?

[link]

[link]

2018. máj. 30. 10:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

[link]

Itt azt írja, hogy lehet hormonális - valami betegség mellékhatásaként -, de lehet átmeneti is. Az átmeneti változás minimum hat hónap, maximum két év alatt maguktól eltűnik.

Valóban érdemes lenne kipróbálni az edzést, hogy hogyan hatna rá, DE előtte egy orvosi kivizsgálás sem ártana. Szerintem.

2018. máj. 30. 12:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem àtmeneti. Már 22 éves vagyok és kb 3 ève kezdődött.
2018. máj. 30. 15:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért nem nézeted meg orvossal?
2018. jún. 2. 23:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Az lesz :/ A jövőhéten elmegyek a háziorvosomhoz.
2018. jún. 3. 18:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Van valami fejlemény?
2018. jún. 14. 22:19
 6/7 A kérdező kommentje:

Sajnos gynecomastia, igaz hogy enyhe. Viszont erre elviekben nem jár TB támogatás, mivel csak esztétikai.

Azt mondta az orvos nem is hormonális, hanem genetikailag örökölt. Szóval edzéssel tudok vele mit kezdeni.

2018. szept. 29. 11:42
 7/7 A kérdező kommentje:

Ha valaki olvasni fogja, akkor ezzel is előrébb lesz.

Írom a fejleményeket.

A mai nap megérkezett a hormonvizsgálat eredménye, ami kimutatta, hogy az ösztrogénszinten jóval meghaladja a határértéket (saját: 206,5 , határérték: 140).

Valamint voltam emlő UH vizsgálaton, ahol végig nézték. Mirigyes állományt nem tapasztaltak, főként zsír az egész.

2019. febr. 13. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!