Túl sokat zsírosodom?
23 éves vagyok amikor elkezdtem edzeni 89kg voltam most azaz 3 hét után 94 kg. Hogy lehet ez????
194 centi magas heti háromszor csinálok súlyzós edzést és tömegnöveő étrendet folytatok tejtes testes edzéstervvel. 3000 kalóriát viszek be maximum egy nap és húzok mint egy disznó.
Kicsit elbátortalanodtam most az egésztől mert ha ez így megy tovább kihízom a ruhatáram segítsetek légyszi :(
Azért nem látod, mert zsírt szedhettél fel, meg lehet hogy vizet is, betöltődtek a glikogénraktárak, stb. Ebből következik, hogy fedettebb vagy. Egy fizikum annál látványosabb minél kevesebb a zsír és minél jobban látszódnak az izmok.
A centik meg biztos nőttek, csak lehet nem a karod lett vastagabb, a vállad meg szélesebb, hanem lehet, hogy a derekad.
És nem köcsgölni akarok, de mérni kell megad szalaggal, mert szemre nem biztos, hogy látszik egyből.
Egy sovány gyerek, ha elkezd edzeni, akkor ott fél év múlva már látszani kell valaminek, de egy nagyobb darab embernél nem lesz olyan látványos, inkább robosztusabb lesz. Majd ha egyszer lepucolsz, akkor látványos leszel és ha van elég izomtömeg, akkor vastag is. De ez nem 2 perces meló, hanem legalább 1-2 év, de lehet inkább 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!