Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Túl sokat zsírosodom?

Túl sokat zsírosodom?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok amikor elkezdtem edzeni 89kg voltam most azaz 3 hét után 94 kg. Hogy lehet ez????

194 centi magas heti háromszor csinálok súlyzós edzést és tömegnöveő étrendet folytatok tejtes testes edzéstervvel. 3000 kalóriát viszek be maximum egy nap és húzok mint egy disznó.

Kicsit elbátortalanodtam most az egésztől mert ha ez így megy tovább kihízom a ruhatáram segítsetek légyszi :(

2018. ápr. 12. 19:13
 1/10 A kérdező kommentje:
Jah és azt kifelejtettem hogy semmit sem nőttem legalábbis szerintem :/
2018. ápr. 12. 19:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Le kell venni a kaját, mert úgy néz ki, hogy könnyebben zsírosodsz.
2018. ápr. 12. 19:23
 3/10 A kérdező kommentje:
mennyivel?
2018. ápr. 12. 19:26
 4/10 anonim ***** válasza:
2600 kcal-lal folytasd, aztán meglátod
2018. ápr. 12. 19:56
 5/10 A kérdező kommentje:
Mi számít normális zsírosodásnak tömegnövelés alatt?
2018. ápr. 12. 20:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Havi 1 kiló izom jön reálisan. Ennél ha több az zsír. A király az amikor szinte csak izom jön fel tisztán. Máskülönben ha sok a zsír, akkor egy szélmalomharcot folytatsz. 1-2 kiló súlynövekedésnél ne legyen több havonta szerintem.
2018. ápr. 12. 20:31
 7/10 A kérdező kommentje:
És akkor miért nem nőttem semmit az elmúlt 3 hétben vagy nőttem csak én nem látom? A kalória elég volt sőt sok is ezek szerint a fehérje is szerintem az edzésterv sem lehet szar szerintem mert alig bírom már csinálni a végére.
2018. ápr. 12. 20:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Azért nem látod, mert zsírt szedhettél fel, meg lehet hogy vizet is, betöltődtek a glikogénraktárak, stb. Ebből következik, hogy fedettebb vagy. Egy fizikum annál látványosabb minél kevesebb a zsír és minél jobban látszódnak az izmok.

A centik meg biztos nőttek, csak lehet nem a karod lett vastagabb, a vállad meg szélesebb, hanem lehet, hogy a derekad.

És nem köcsgölni akarok, de mérni kell megad szalaggal, mert szemre nem biztos, hogy látszik egyből.

Egy sovány gyerek, ha elkezd edzeni, akkor ott fél év múlva már látszani kell valaminek, de egy nagyobb darab embernél nem lesz olyan látványos, inkább robosztusabb lesz. Majd ha egyszer lepucolsz, akkor látványos leszel és ha van elég izomtömeg, akkor vastag is. De ez nem 2 perces meló, hanem legalább 1-2 év, de lehet inkább 2.

2018. ápr. 12. 20:47
 9/10 A kérdező kommentje:
Karomat mértem nem nőt. Két évem meg nem tuti hogy lesz rá szeptembertől kezdem az egyetemet és nem hiszem hogy lesz időm edzegetni mellette ha meg mégis akkor pénz nem lesz erre :/
2018. ápr. 12. 21:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, egyetem mellett nem nagyon lehet. Én is egyetemista vagyok, aztán nem nagyon van rá idő mindig. De ha kevésbé húzós időszak van, akkor lehet nyomni rendesen.
2018. ápr. 14. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!