Mennyi vizet kellene innom?
Figyelt kérdés
50 kiló vagyok. Nagyon gyors az anyagcserém, 10-12 óra alatt megemésztek minden ételt. A vizet méggyorsabban, Egy pohár után max 10 perccel úgy érzem, belisilek. Ha a vacsihoz vagy 8 után egy pohárnál többet iszom, fix az éjjeli 3-4 pisilés. Szóval az én esetemben kivitelezhetetlennek érzem a napi 3 liter folyadékot, nem bírnám. Azonnal átmenne rajtam, le se szállnék a wcről :( nincs valami index vagy ilyesmi, ami kicsit személyre szabja ezt a liter-számot ? Köszönöm! 29/N2018. máj. 28. 14:27
1/1 anonim válasza:
2 liter elég, és a ebből 1 litert a reggeli órákban igyál meg. Reggel felkelés után olyan 4 dl a többit kicsit később. A maradék egy litert meg idd meg d.u., amikor jól esik, vagy szomjas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!