Pikelysömörrel le merjek vetkezni a strandon? és fürödni? Nagyon szégyenlem!
Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 18:58
1/7 anonim válasza:
hát akor talán ne..8-)
amugy ez a te döntésed, ha mered vállalni hogy ilyen vagy akkor igen ha nem akkor egyértelmű,hogy nem fogsz...
amugymeg OFF ilyen f*szságokat minek kérdeztek?? behalok..-.-
2/7 anonim válasza:
Kend be vastagon elotte shea vajjal.Utana siman levetkozhetsz.Amugy allitolag a nap jot tesz,szal tegyel ra ki mit szol.
3/7 anonim válasza:
Biztos nehéz lesz levetkőznöd, de a nap jót teszt neki, úgy tudom :)
Bár én ekcémás vagyok, de nekem is jót tesz.
15/L
4/7 anonim válasza:
Nekem a talpamon és az egyik könyökömön van, a nyári napsütéstől lehámlik és eltűnik. De előtte nagyon zavaró a könyökömön, olyan, mintha koszos lenne. Ez születési hiba, nem kell szégyellni.
5/7 anonim válasza:
menj eldugott partszakaszra. ott senkit nem érdekel hogy nézel ki.
ha medencés strandra mész, akkor pedig viseld a lenéző pillantásokat. ez sajnos ezzel jár.
én speciel dagadt vagyok, és hidd el, legalább annyira megvetéssel néznek rám az emberek, mintha kb. leprás lennék.
de tudodmit? vastagon le...rom. :D
6/7 anonim válasza:
Nézd, akit nem érdekel, úgyse néz oda, úgyhogy vetkőzz bátran.
7/7 anonim válasza:
Fiú vagy vagy lány? Apum is az ő nem mer levetkőzni veszprémbe szokott befeküdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!