Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon erős húgyhólyagfertőzés...

Nagyon erős húgyhólyagfertőzés, nagyon szégyenlem magam, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már tegnap este annyira csipet meg szúrt hogy majdnem megőrültem , éjjel szinte semmit nem aludtam, ma meg úgy érzem mintha fel lenne pumpálva ott, szétrepedek.Ma a doktornőm felirt egy csomó antibiotikumot meg estére nyugtatót ha nem tudnák elaludni. Arra a kérdésemre meg hogy egy párszor bepisiltem annyira nyom azt mondta hogy inkább éjjelre vegyem be a nyugtatót és aludjak, ha meg nagyon kel tegyek be egy pelust ha nem tudom visszatartani.... Csak most délután jöttem rá hogy nem mondott butaságot, már egy doboz éjjeli betétet tettem be de mindég átáztam, szinte minden 3-4 percbe bemegy egy kicsi. Mégis hogy pelenkázzam be magam éjjelre? 24-L
2010. jún. 18. 20:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárban lehet felnőttnek pelenkázó bugyit venni.
2010. jún. 18. 20:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát már ma este nem nagyon megyek patikába, főleg hogy fekszem, kivagyok bukva, és nagyon fáj.
2010. jún. 18. 20:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha teheted, ülj be melegecske kamillás ülőfürdőbe, az is enyhít a fájdalmon, és könnyebb is abba pisilni.
2010. jún. 18. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:
A legfontosabb az, hogy SOHA NE SZÉGYELLD MAGAD azért, mert pelenkát kell használnod!!! Sajnos sokan vannak így és nem csak hólyag fertőzés miatt, hanem inkontinencia miatt is. A kamillás fürdő is nagyon jó, ahogy az előttem válaszoló is írta. Attól, hogy pelenkázod magad, Te még ugyanolyan értékes ember vagy, mint bárki más!!! Semmivel sem kevésbé jó!!!
2010. jún. 19. 08:08
 5/5 A kérdező kommentje:

08.08 Nagyon köszönöm a válaszodat, én nem vagyok gyenge de jól esik egy kis tanács. Ne tudd meg még mindég nagyon ramatyul vagyok , szedem a antibiotikumot de még eddig csak a lázamat vitte le, de még mindég szúr, fáj és bepisilek.

És persze ma mindenki látogat, úgy van hogy az ágyba kell feküdni de félóránként jön valaki. Reggel még pizsomába flangáltam de most melegitőt vettem fel, persze mindenki látja hogy pelenkám van , egy szép kis törölközőt tettem be meg egy nagy nejlont, hát gondolom mindenki látja ha sétálok. Persze inkább fekszem de mindenkit ki kell kisérni, anyira nem haldoklom... Na ez van , remélem már holnapra jobban leszek. Sziasztok.

2010. jún. 19. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!