Mennyi idő után érezhető a multivitamin + megnézium tabletta + halolaj kapszula jótékony hatása?
Másfél hét szerintem még kevés, két-három-négy hét alatt már biztosan kell(ene) érezni jótékony hatást.
DE:
- a multivitamin tablettákban lévő összetevők gátolhatják egymás felszívódását, pl. a vasét;
- a magnéziumot a multitól legalább 4-5 óra különbséggel kell(ene) bevenni, ugyanezen okból;
- a multit étkezés közben vagy nem sokkal utána tanácsos bevenni, a zsírban oldódó vitaminok miatt;
- halolajból eleinte pár hétig nyugodtan lehet az ajánlott mennyiségtől többet is szedni.
Köszönöm a válaszod, és a tippeket!
A bajuszpontokból eltérve csak annyival nehezítem az életem, hogy később kezdenek el beépülni a szervezetembe a vitaminok?
Nem tudom, mi az a bajuszpont.
De ha arra gondoltál, hogy ha szeded őket, csak nem úgy, ahogy írtam, akkor annak nem az a következménye, hogy később szívódik fel és épül be, hanem hogy egyáltalán nem szívódik fel. :(
Bajuszpontnak ezeket neveztem: - :)
Köszönöm ismét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!