Ez miért lehet?
Amíg kicsi voltam, ugyanolyan, ha nem jobban túlpörgött gyerek voltam, mint a többiek,egész nap rohangáltam, reggel 8-tól este 10-ig, szinte le se lehetett lőni.
Aztán iskolába mentem, és ennek a szöges ellentéte lettem, eljártam ugyan mindig sportolni, de egyébként egész nap csak feküdtem, és nem csináltam semmit.
Aztán a sportot is abbahagytam.
Most pedig középiskolás vagyok, azosztály tele élsportolókkal, és sportos, vékony emberekkel, ezért igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni a tesiórákon, hogy ne égjek be(ami sikerül is, mert annak ellenére, hogy kissé vaskos vagyok, fizikálisan nem vagyok gyengébb a többi lánynál). Plusz tesiként pedig a túrázást választottam, mert azt szeretem.
De a lényeg:
8 évig tiszta lusta voltam, most meg hirtelen, mintha visszatérnék az ovis énemhez, minden nap túráznék, majd, mikor 10-20 km-t legyalogoltam nehezebb terepen, elmennék biciklizni, mondjuk 10-15 km-t, ami, ha megvolt, még simán sétálok 5 km-t a kutyával, és ezek után nem vagyok fáradt, felrohanok a diófára, ott mászkálok rajt fél órát, majd odabent a házban, én csicskázok mindenkinek, mert nekem még van erőm mászkálni.
És ez van szinte minden nap, és, ha nem mozgok eleget, este elaludni se tudok rendesen.
Ez baj? Valami betegséget jelent?
Igen én is ezt gondolom,de anya szerint nem bírnám a fizikai munkát hosszú távon.
A kis egésznap egyhelyben ülök munkákat nem csípném, rettentően fáj tőle a hátam, a seggem, és általában a lábam is elzsibbad, mert rosszul ülök.:S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!