Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mikor kell bemennem a kórházba?

Mikor kell bemennem a kórházba?

Figyelt kérdés
Egy hónapja derékfajdalmam van. Egy hete zsibbad a lábam 0-24-ig. Közben olyan erős fájdalom tör rám, hogy a combom, vádlim, derekam érzéketlenné válik. Nem érzem a simítást, körmömet ha belevájom. Sírok a fájdalomtól, fájdalomcsillapítók semmit nem érnek. Tudnak a kórházban ezen segíteni? Vagy elzavarnak haza?
2018. ápr. 28. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt nem értem, miért mindenkire ügyeleti időben tör rá, hogy a hetek-hónapok óta meglévő problémával bemenjen a kórházba. Az ügyelet nem erre van.

Igen, természetesen menj orvoshoz, első körben a háziorvosodhoz, ő megvizsgál és eldönti, merre tovább.

2018. ápr. 28. 19:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezekkel a tünetekkel már rég el kellett volna menned orvoshoz.
2018. ápr. 28. 19:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha 1 hónapja fáj,miért vártál eddig?
2018. ápr. 28. 19:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál, ő azt mondta ha berogyik a làbam, vagy bepisilek menjek be a sürgire. Én csak kíváncsi vagyok ki mennyire tűri a fájdalmat és mikor kérne erősebb fájdalomcsillapítást.
2018. ápr. 28. 20:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Kerüld el ezt az orvost a jövőben.

Ortopédiára fél év legalább a várakozás a környékünkön, és mintha beutaló is kellene...

2018. ápr. 29. 06:25
 6/9 anonim ***** válasza:

"Voltam orvosnál ...."

És milyen diagnózist állapított meg?

2018. ápr. 29. 06:54
 7/9 A kérdező kommentje:

Porckorongsérv. Magánba voltam, reumatológiára is van időpontom júniusra. Több mint egy hónapja kértem.

A fizikai gyengeség normális ebben az esetben? Tegnap sétálni is kivonszoltam magam, de 20 percnél többet nem bírtam. Fújtattam, 20 perc fentlét után rohanok vissza az ágyba.

A helyzet az hogy aktív fizikai munkát végzek, gyerekeim vannak és dühös vagyok, mert ebbe a helyzetbe kerültem. Nem tudok mit kezdeni vele.

2018. ápr. 29. 09:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Kímélned kell magad és ha van rá lehetőséged menj el orvos csontkovácshoz. Csak megbízhatóhoz menj, akinek jó referenciái vannak,kérdezősködj. Nagy valószínűséggel tud segíteni. Hanem akkor viszont műtét. Ne legyél mazochista, ez nem játék! Nem leszel jobb szülő,attól, ha tűröd azt az iszonyú fájdalmat.A gyerekeid is akkor nyugodtak, ha mosolygósak a szüleik, nem fájdalomtól elgyötörtek. Tedd meg amit meg kell tenned.
2018. máj. 1. 17:32
 9/9 A kérdező kommentje:

Türelmes voltam, vagyok. Visszahúzódott a fájdalom, azért érzem csak nem azt a durva fájdalmat. Csontkovácshoz nem megyek, a környékünkön a legmegbízhatóbbhoz mentem, ő tett be a sérvemnek. Pedig 3-4 hónapos előjegyzéssel dolgozik, beteg sérúlt gyerekeket is kezel.

Így már kibírom az Mri időpontjáig és az majd az orvos megmondja mi lenne a megfelelő gyógymód. Addigis tornázom gyógytornásszal. Köszönöm a válaszokat!

2018. máj. 1. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!