Mikor kell bemennem a kórházba?
Csak azt nem értem, miért mindenkire ügyeleti időben tör rá, hogy a hetek-hónapok óta meglévő problémával bemenjen a kórházba. Az ügyelet nem erre van.
Igen, természetesen menj orvoshoz, első körben a háziorvosodhoz, ő megvizsgál és eldönti, merre tovább.
Kerüld el ezt az orvost a jövőben.
Ortopédiára fél év legalább a várakozás a környékünkön, és mintha beutaló is kellene...
"Voltam orvosnál ...."
És milyen diagnózist állapított meg?
Porckorongsérv. Magánba voltam, reumatológiára is van időpontom júniusra. Több mint egy hónapja kértem.
A fizikai gyengeség normális ebben az esetben? Tegnap sétálni is kivonszoltam magam, de 20 percnél többet nem bírtam. Fújtattam, 20 perc fentlét után rohanok vissza az ágyba.
A helyzet az hogy aktív fizikai munkát végzek, gyerekeim vannak és dühös vagyok, mert ebbe a helyzetbe kerültem. Nem tudok mit kezdeni vele.
Türelmes voltam, vagyok. Visszahúzódott a fájdalom, azért érzem csak nem azt a durva fájdalmat. Csontkovácshoz nem megyek, a környékünkön a legmegbízhatóbbhoz mentem, ő tett be a sérvemnek. Pedig 3-4 hónapos előjegyzéssel dolgozik, beteg sérúlt gyerekeket is kezel.
Így már kibírom az Mri időpontjáig és az majd az orvos megmondja mi lenne a megfelelő gyógymód. Addigis tornázom gyógytornásszal. Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!