Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Érdemes ezzel bemennem a...

Érdemes ezzel bemennem a kórházba?

Figyelt kérdés

Tegnap óta iszonyatosan fáj a derekam, és a bal lábamban a bokámig az ideg. Nem akar múlni, talán tegnap óta egy kicsit enyhült, vagy csak máshol fáj. Rubophen nem használ. Ha köhögök, tüsszentek, 10x jobban fáj. Augusztus 28-ára van időpontom ortopédiára, gyanítom, hogy addigra már elmúlik, és akkor hiába vizsgálnak, nem fognak semmit találni, mert akkor épp "nem fáj".

Mit csináljak? Foglalkoznának velem, vagy csak elküldenének fájdalomcsillapítóval?

18/L

2013. júl. 22. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Mármint most akarsz menni?
2013. júl. 22. 20:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, kihagytam. Holnap.
2013. júl. 22. 20:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel nem kellene egy hónapot várni. Ha mást nem is, legalább kapsz vmi normális fájdalomcsillapítót a Rubophen helyett. Mert hogy az azért nem sokat ér..
2013. júl. 22. 20:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Menj le a háziorvosodhoz,Ő adhat injekció kúrát,de ha szükséges sürgős beutalót is írhat szakrendelésre. A Rubophen valóban nem sokat ér.
2013. júl. 22. 20:15
 5/6 A kérdező kommentje:

Háziorvos szabadságon van. Egyébként már voltam nála emiatt kétszer, mindenféle kórházi vizsgálat nélkül "megállapította", hogy ez az enyhe gerincferdülésem miatt van, és beírt gyógytornára. A beutalót is az iskolaorvostól könyörögtem ki.

Patikában is orvost mondtak, meg cataflamot.

2013. júl. 22. 20:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet a gerincferdülésedtől,de lehet,h egy rossz mozdulat következtében csípődött be az idegszál. Ha nincs most háziorvos,ne várj augusztusig. Menj el máshova.
2013. júl. 22. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!