Szerintetek érdemes bemennem a korházba?
Figyelt kérdés
Tegnap görcsölt a hasam. Nem vészesen. Felhivtam a nőgyógyászati osztályt ott azt mondták pihenjek és szedjek magnéziumot. Estére elmult. Ma viszont megint görcsel ébredtem most sem vészes. Szerintetek bemenjek? 8 hetes kismama vagyok. Bent fognak? Sajnos nen tud senki figyelni a 2 gyerekemre csak délig.2017. aug. 25. 08:11
1/5 anonim válasza:
Én nem mentem be.
Ha elviselhetetlen a görcs,akkor menj ,de ha mensi szerű akkor az normális.
2/5 A kérdező kommentje:
Elviselhető. Csak az a baj hogy újra görcsölök és nem múlt el.
2017. aug. 25. 08:39
3/5 anonim válasza:
Csak akkor menj be, ha olyan erős a görcs, hogy akadályoz a tevékenységeidben.
Amíg nincs vérzés, olyan nagyon nagy baj nincs.
A magnéziumot szedd folyamatosan, úgy hat igazán.
4/5 anonim válasza:
Csak akkor kell bemenni, ha vérzel vagy annyira görcsölsz, hogy kb menni sem tudsz. Amíg hasonló erősségű mint egy mensi görcs, vagy picit erősebb, addig nincs gond. Minden jót és sok magnézium és pihi amikor csak tudsz :)
5/5 anonim válasza:
Vegyel be 3 szem magnerotot! Segitenie kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!