Összeomlott az életem, mindig sírok mit csináljak egyedül?
Sziasztok!
20 éves lány vagyok, egy kis faluban élek. Több problémám is akadt az évek során ami most jött ki rajtam leginkább.
-Anorexiás, depressziós, bulimiás voltam 15 évesen, úgy, hogy kórházba is kerültem miatta, nem tudtam lábra állni sem. Sokáig antidepresszánson éltem.
-Volt barátom bántott, vert,lejáratott, fenyegetett, lelkileg zsarolt, ennek hatására többször megvágtam magam. Mikor sikerült megszabadulnom tőle elterjesztett rólam minden pletykát így a környéken is negatívan viszonyulnak hozzám.
-Van egy párom másfél éve, de kiderült, hogy csal.. még nem dobtam ki, de ő volt egyetlen, aki miatt itt maradtam.
-Kényszerbeteg vagyok, nehezen indulok el itthonról, mindent leellenőrizgetek.
-A rokonságom egyik fele nem szeret, nem tudom miért, pedig mindig segítettem nekik mindenben, amiben csak tudtam. Összetartó család vagyunk, igy én nem szólok vissza nekik, de rosszul esik ahogy konkrét emberek szólnak hozzám. Feszült vagyok minden kötelező összejövetelen.
- A családomon belül anyával tudok beszélgetni. Apa magának való, az öcsém egy számitógépfüggő, de minden körülötte forog..(őt szereti a rokonság, pedig még a saját ballagásán is faképnél hagyott mindenkit és elment inni a barátival). Sokszor érzem úgy, egyedül vagyok itthon. Az öcsém elmond mindennek ok nélkül, persze ha pénz kell jön..
-Most végzek egy két éves egyetemi képzéssel, ami sajnos nem piacszakma és még elhelyezkedni is nehéz vele, ugyanis FOSZK, ami nem ad diplomát sem.
Nem tudom ez után hogyan tovább. Nem tudom, hogyan fogok dolgozni és mit, a szerelmi életem is egy csőd , a családon belül feszült a helyzet, nem beszélve a rokonságról.
Rendszeresen cigizek és iszok a barátnőimmel, mert igy legalább elfelejtem a problémáimat és egy darabig jól érzem magam.
-Ok nélkül török össze és sírok. Próbálom magam elfoglalni a barátaimmal, diákmunkákkal (ezt se csinálhatom sokáig), van egy kisállatom a szobámban akivel legalább törődhetek. Mindenki lehúz...hogy nem vagyok képes se diplomát se szerezni se semmi mert hogy hülye vagyok hozzá...pedig szimplán nem tudom mit tanuljak..nem érdekel semmi..de lehet csak a depressziótól van ez..
Mit tehetnék egyedül??? Segítsetek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!