Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez az anyajegy nagyon para?...

Ez az anyajegy nagyon para? Levetessem?

Figyelt kérdés

Lencse méretű. Évek alatt nem változott, de a sok rémtörténet miatt félek, hogy felsebzem egyszer, vagy valami. Amúgy kb 3-4x égtem le a napon életemben, de lehet annyiszor se.

[link]

24L

2018. ápr. 7. 22:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Akkor biztosan nem lesz gond... ;)
2018. ápr. 7. 23:07
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem baj :D én eddig álmos voltam de most már nem, mert olvastam itt egy kapcsolódó kérdést amiben a csajszinak elmosódott szélű anyajegye volt, amit le kellett szedni mert gyanús volt...Nekem mondjuk házidoki mondta, hogy nem tűnik kórosnak, nem is változott a combomon de most beparáztam rendesen ...
2018. ápr. 7. 23:08
 13/18 anonim ***** válasza:

Áh felesleges ilyeneket olvasgatni mert csak megremiti magat vele az ember :D

Biztosan nem lesz gond szinte mindenkin van hasonlo anyajegy mint rajtad :)

2018. ápr. 7. 23:11
 14/18 anonim ***** válasza:

Ha nem gond akk én mentem aludni :)

Ha gondolod majd holnap folytatjuk ezt a tartalmas beszélgetést :D

2018. ápr. 7. 23:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Én levetetném a helyedben. Jobb félni, mint megijedni. Fiatal lány ismerősömnek félrediagnosztizáltak egy ekkora kinövést. Sajnos melanoma volt, és alig tudták megmenteni az életét. Személy szerint minden kicsi kinövést is le szoktam vetetni. Nem fáj, és nem idegesít.
2018. ápr. 7. 23:16
 16/18 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem mondanám parának, mert

1. teljesen szabályos szélű,

2. ha tényleg lencsényi, akkor nem is nagy,

3. egységes színű,

4. az évek alatt nem változott,

5. nem piros körülötte/nem viszket/nincs rossz helyen,

6. ha jól vettem ki bőrgyógyász is látta, aki nem akarta leszedettetni.

Nem csak erre, hanem az összes anyajegyedre vigyázz, illetve, ha annyira félsz, hogy felsebzed, akkor szedesd le. Nyugi, a melanoma nem így néz ki, sajnos barátomról szedtek le eggyet tavaly. Az tipikus elmosódott vonalak, több szín, stb, na az szarul nézett ki.

2018. ápr. 8. 03:46
 17/18 anonim ***** válasza:
*egyet, csak mert bántja a szemem, hogy elírtam. :D
2018. ápr. 8. 03:48
 18/18 A kérdező kommentje:
Van egy nekem is, ami picit elmosódott, félek is miatta. Nem kiálló, tavalyelőtt nyáron jött ki, ha jól emlékszem de az sem változott, annyi, hogy mikor barna vagyok akkor az is sötétebb...Nem tudom az mekkora baj
2018. ápr. 8. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!