Ez az anyajegy nagyon para? Levetessem?
Figyelt kérdés
Lencse méretű. Évek alatt nem változott, de a sok rémtörténet miatt félek, hogy felsebzem egyszer, vagy valami. Amúgy kb 3-4x égtem le a napon életemben, de lehet annyiszor se.
24L
2018. ápr. 7. 22:51
1/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk ismerek egy csajt akinek egy ennél sokkal nagyobb van a mellkasán, olyan mint egy rusnya mazsola...De ha ez nem para akkor meghagynám
2018. ápr. 7. 22:54
3/18 A kérdező kommentje:
A vállamon, csuklyaizomnál.
2018. ápr. 7. 22:57
4/18 anonim válasza:
Dokinak mutasd meg, ő tudja a legjobban eldönteni.
Nekem volt egy sérült formátlan anyajegy, megvizsgálta mikroszkóppal (meg valamiért beolajozta előtte, de azt mondta, nem veszélyes, de méregesem pár havonta, és akkor aggódja csak, ha elkezd nőni.
5/18 anonim válasza:
1 vagyok
Nem hiszem hogy gond lehet belole
De nezead meg azert
6/18 A kérdező kommentje:
Nekem tavaly mondta doki, hogy nem para. Meg egy másikra is ami ehhez hasonló színű, de elmosódott szélű picit, és a nyáron jött ki. Az se változott. De azért jön a nyár és félek.
2018. ápr. 7. 23:04
8/18 anonim válasza:
Ha nem muszály akk ne égesd magad rák vörösre.
Használj mind 30 as naptejet.
9/18 A kérdező kommentje:
Erőset szoktam. És nem sok időt vagyok napon, vagy ha igen takarom őket.
2018. ápr. 7. 23:06
10/18 anonim válasza:
Minimum*
Bocs nem tudok ilyen keson helyesen irni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!