El lehet távolítani anyajegyet, ha nem orvos mondta, csak én nem szeretném hogy ott legyen?
Figyelt kérdés
Rengeteg anyajegyem van ami olyan helyen van es olyan nagy, hogy egyszerűen kellemetlennek érzem magam ha azok látszódnak, meg úgy alapból utálom őket. Nagyon rondának tartom magam miattuk. Valahogy el lehet távolítani őket?
Komoly válaszokat várok, a “fogadd el magad” válaszokat figyelem kívül hagyom, mert úgyis mindenki tudja, hogy teljesen elfogadni önmagunkat lehetetlen
2018. ápr. 1. 21:08
1/7 anonim válasza:
Ha lapos, akkor inkább ne, mert csak vágni lehet és hege marad. Dudorosat azt leégetnek a bőrgyógyászaton, de inkább magánban érdemes, mert ott jobb a felszereltség hozzá.
2/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! És ennek mennyire marad nyoma?
2018. ápr. 2. 20:11
5/7 anonim válasza:
Pici nyoma marad, de mivel nálad nagy anyajegyről szól a kérdés, valószínűleg kevésbé feltűnő, mint maga az anyajegy, amivel problémád van.
Nekem olyan sok van, hogy ha mindet leszedetném, majdnem ugyanott tartanék :D
Találtam róla videót neked:
6/7 anonim válasza:
Jobb helyeken még mindig nem égetnek szerencsére anyajegyet a szövettan miatt. Nincs különbség a "dudoros" meg a lapos között. Jó pénzért bármelyik magán sebészeten leveszik.
7/7 anonim válasza:
"Onkológiai szempontból elengedhetetlenül fontos a kivett anyajegy, vagy szemölcs kórszövettani vizsgálata. Ez mondja meg nekünk az elváltozás szövettani típusát és azt, hogy valóban az épben történt-e a kimetszés, tehát nagy biztonsággal állítható, hogy nem hagytunk hátra daganatos szövetet."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!