Mit tegyek, ha kattog a térdem?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, és az a problémám, hogy nagyon kattog a bal térdem, ez nem csak olyan sima ropogás, mert ha egy kicsit is jobban behajlítom, pl guggolásnál, már kattan is. A jobbal nincs ilyen baj. Amúgy hidegbe szokott fájni is, de nem annyira. Szerintetek ebbe a korba normális? Orvoshoz nem akarok ezzel menni, vannak erre erősítő gyakorlatok?2018. ápr. 7. 19:11
1/4 anonim válasza:
Valószínű, hogy gyorsan nősz, de esetleg lehet más is. Inkább menj el orvoshoz, lehet háziorvos elég, de lehet tovább küld. Alapvetően, amíg nem fáj, addig túl nagy gond nem lehet, de inkább ne várd meg, míg esetleg fájni fog, később meg fogod köszönni magadnak.
Mennyire szoktál enni pl. pörköltet és hasonló ételeket? Ha szinte soha, akkor jó lenne elkezdened. Sokan fogják írni meg javasolni az étkezési zselatint is, de ha már külön kezdenél el valamit enni, akkor az legyen direktbe porcerősítő. Azt pedig, hogy melyiket, az orvos fogja megmondani, rá hallgass.
Sok sikert! 20/L
2/4 A kérdező kommentje:
Fájni csak hidegbe fáj, de táncolok, lehet azért?
2018. ápr. 8. 13:53
3/4 anonim válasza:
14 évesen nem a legjobb, ha egy ízület a hidegre érzékeny. A biztonsàg kedvéért jobb lenne, ha megnézetnéd. Ha semmi baj, legalàbb megnyugodhatsz.
Hajrà!
20/L
4/4 A kérdező kommentje:
Elég érzékeny vagyok a hidegre, de nemcsak az izületeim, hanem a bőröm is. Oké, azért megnézetem^^
2018. ápr. 10. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!