Miért kattog a térdem?
Figyelt kérdés
14 èves fiú vagyok.Egy hèten kb. 4 focizom (edzès,meccs).A bal ès a jobb tèrdem,ès a jobb bokám kattog.Ez mièrt van?Abba kellene hagynom a focizást?2014. ápr. 16. 20:39
1/2 anonim válasza:
Az aszem porc kopás... ha jól emlékszem..:D én 13éves lány vagyok...:) és nem sportolok, mégis kattog...:D
2/2 anonim válasza:
17/F velem is gyakran elofordul hasonlo altalaba olyankor van amikor nem focizok ilyenkor olyan erzes mintha egy tu lenne a terdembe es nekem ha jol bejaratom kicsit futok elmulik, szerintem ne hagyd abba de ha tobbszor is elofordul 1 heten menj el orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!