Van olyan köztetek aki néha bepisil, vagy vizelet tartási problémával küzd?
"lányok válaszát várnám."
"a nemeteket írjátok oda."
ladyboy
Na mivel ez úgy tűnik problémat jelent egyeseknek elmagyarázom:
Azért érdekel a nemed meg a korod, hogy a kedves ismerős lássa hogy az ő nemében és korában ez nem egyedülallo, és nem 70 éves öreg bácsik írnak akik már inkontinenciaban szenvednek, hanem van ilyen 10-en éves is... Így érthető?
"pelenka, elcsepennés, becsorog"
...
Bocsi de ez elég szarul esik, hogy az emberek ahelyett hogy válaszolnának egy kérdésre azonnal azt próbálják keresni hogy na ez most miért kamu....
komolyan, miért olyan valószínűtlen, hogy vannak még normális emberek???
szerintem én tök normálisan tettem fel a kérdést. Az hogy ti mit akartok belelátni az egy másik kérdés...
amúgy önmagában az is szomorú hogy más emberek miatt ilyen helyzetbe kerülnek azok akik tényleg kérdezni akarnak...
Néha én is bepisilek, de azért, mert élvezem, hogy nagyon kell. Nem tudom, hogy a lány, akiről szó van, elmegy- e időben pisilni, vagy tartogatja. Ez lehet fétis. Nem biztos, hogy betegség.
Amúgy rengeteg ember szereti tartogatni és ennek egyenes következménye, hogy néha bepisilnek, mint én is. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!