Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon ritkán eszünk levest...

Nagyon ritkán eszünk levest ez nagyon árt az egészségünknek?

Figyelt kérdés
gyümölcsöt zöldséget eszünk rengeteget meg teát meg ásványvizet iszunk mindig.de levest hát egy hónapban max kétszer eszünk.
2010. jún. 11. 11:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2010. jún. 11. 11:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden leves egészséges. Ezek az üzemi konyhán összetákolt olajos, lisztes levesek és főleg az instantok még ártanak is. Néha jól esik nekem egy kis brokkolikrém, vagy igazi házi tyúkhúsleves. A halászlét imádom. Néha jó a hideg gyümölcsleves. A gulyások nem a kedvenceim, csak vendégségbe eszem meg.
2010. jún. 11. 12:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Én évente ha 3x eszek levest:)semmi bajom tőle.Sok folyadékot iszok meg zöldségeket, gyümit, az emésztésem tökéletes!

Néha azért megkivánom a kis leveskét:)de akkor magam főzök, mert a kutyulmányokat nem szerfetem amit pl. étteremben adnak.

A zacsis leves se jó a tartósítószerek miatt.

2010. jún. 11. 12:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem. A zöldség és gyümölcs sokkal többet ér.
2010. jún. 11. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!