Mennyibe kerül egy anyajegy eltávolítás, ha az orvosilag nem indokolt?
Figyelt kérdés
Nem kiálló anyajegy, lapos, kb 3mm-es. Meg van egy nagyobb is, az kb 6mm-es, szintén lapos. A kisebb az orron, a nagyobb a halántékon van. Kb mennyibe kerülne úgy, hogy ne maradjon nyoma, vagy csak minimális? Lézeres vagy sima szikés? STb. Minden info érdekel.2010. jún. 10. 15:46
11/15 A kérdező kommentje:
mégse küld, mert elfelejtettem ennek az email-nek a jelszavát:)
mindjárt csinálok új email címet, arra átváltoztatom.
2010. jún. 10. 19:42
12/15 A kérdező kommentje:
mostmár küldheted, mert megváltoztattam az emailt. köszi előre is
2010. jún. 10. 19:47
13/15 anonim válasza:
:D köszi, kérdező, megvolt a mai mosolyom :D
14/15 anonim válasza:
Akinek ingyen leszedte plasztikai sebész bpen az nekem is megadná az elérhetőségét?? Köszi!
15/15 anonim válasza:
Dr. Debreczeni Béla szedtem le nekem ingyen. Inkább ide irom ki,mert elég sokan megkerestek már ezzel priviben.
Szóval a Róbert Károly Körúton van a kórház, Bp-en. Úgy emléxem hogy Állami egészségügyi központ a neve. Nagyon jó hely,korrekt a doki és szépen dolgozik! Ja és tök ingyen van,csak bőrgyógyász beutaló kell hozzá! Mindenkinek sok sikert kivánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!