Mennyibe kerül egy anyajegy eltávolítás, ha az orvosilag nem indokolt?
16/F
és csupán esztétikai oka van.
Szia!
18 év alatt ingyenes, 18 év fölött viszont nem tudom, sajnos. Érdemes megkérdezni a bőrgyógyászt. Sőt, ha megnézi, lehet, hogy indokoltnak is tartja majd, mivel az orron pl. veszélyes helyen van, mert ha kint vagy, folyamatosan éri a nap.
V
nekem egy 1.5x1 cm volt majdnem 60.000 olusz utokezelesek alkalmankent 5000
eletem legnagyobb atb*szasa volt, nemcsak az arral lettem atverve (ami eredetileg 20000 ft lett volna), de az hogy meg igy 4ev mulva is baromi ronda a heg, teljesen fel vagyok haborodva.
legyel nagyon ovatos, es korultekinto amikor orvost valasztasz
18 év alatt komolyan ingyenes? Hát...
Amúgy már 3x voltam bőrgyógyásznál, azért voltam ennyiszer mert folyton elfelejtettem megmutatni neki egy anyajegyet, mert pl 1x megvágtam, de egyből rávágta hogy semmi gond nincs, meg megnézte olyan világítós, nagyító izével. Bocsi nem tudom a nevét:)
De amúgy kb 2perc alatt lerendezett az orvos. Amúgy az orromon lévő úgy jött létre hogy egy pattanás ki lett nyomva, és pont a helyén volt egy pici anyajegy, ami kb aznap(vagy előtte nemsokkal) jött létre, mert leégtem akkor sokszor és megnőtt mert kinyomtam a pattanást:S Szóval. Eléggé zavar, mert már így is van egy pár anyajegy az arcomon (1kivételével mind lapos, bár az is pici, csak kicsit dudorodik ki)...
Nem tudom mit csináljak. Amúgy azért kérdezem mert nyáron elmennék melózni, és összeszedném rá a pénzt, mert szüleim biztos nem adnának rá pénzt (nincs is) és ki is röhögnének kb. De engem eléggé zavar...
Nem tudom, te merre laksz de én itt borsodban élek.
Nekem a vállamon volt egy nagy anyajegy amit azért szedettem le mert a melltartó pánt sokszor beleakadt.
Egy másik nagyobb a hasam közepén volt (mind a kettő kiálló volt) azt esztétikai okból vetettem le.(szikével)
A nyakamról lefagyasztottak 3 uszodaszemölcsöt és így az egész procedúráért fizettem 16.000 Ft-ot.
Hegek egyáltalán nem maradtak pedig a hasamon lévő az kb 5mm széles volt és kb 4-5 mm magas volt.
Ezek magánrendelésen történtek. A 2 kimetszés kisműtőben történt. Fájdalommal csak az érzéstelenítős szuri beadása jelentett. De az is csak 2-3 sec-ig tartott.
Tyűűű, most olvasom!
60.000 Ft? Hát az kész rablás...=(
Mondjuk nekem ezeket tavaly előtt csinálták, de szerintem akkor is olcsón megúsztam hozzátok képest!
Érdemesebb magánorvoshoz menni mert ott emberi hangon beszélnek a betegekkel. Az sztk-s orvosok túl vannak terhelve. =(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!