Anyajegy eltávolítás után mitől viszket a heg?
Figyelt kérdés
Kb. egy hónapja vetettem le egy anyajegyet az arcomról és most egy hete egyre többet viszket a műtét helye. Ez mitől lehet?2011. jan. 16. 10:32
1/3 anonim válasza:
Milyen krémet használsz az arcodra? Nem lehet, hogy allergiás vagy rá? Gondolom, a heg már teljesen begyógyult, úgyhogy a húzódástól nem viszkethet.
2/3 A kérdező kommentje:
Vichy krémet használok, de a hegre egyáltalán nem kenek. Viszont kb. 2-3 napja szintén Vichy normaderm arclemosóval lemostam a heget is picit, mert eddig azt csak vízzel mertem mosni. Arra is gondoltam, hogy attól lehet. Nem gyógyult be teljesen még, mert pirosas és középen fényes ott a bőr. Nem tudom, mitől van ez, de félek, hogy nem jól gyógyul a seb és így mindig ronda marad a helye.
2011. jan. 16. 11:30
3/3 anonim válasza:
De igen is viszkethet az összehúzódástól, gyógyulástól. Nekem a derekamon egy 3 cm-es heg van ez miatt. Amikor leműtötték 3 hétig volt benne varrat, és utána is viszketett 1-2 hónapig, mert a bőröd folyamatosan húzódik össze, MÉG AKKOR IS! Nekem doki mondta! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!