Mit csináljak? Mi miatt lehetett?
Figyelt kérdés
Jöttem volna haza az iskolából,erre rosszul lettem.Szédültem,gyenge voltam,szomjas voltam,a hajam tűzforró,szédültem,homályosan láttam.Felkellett hívnom apumat hogy jöjjön értem.Ez ma volt,délben.Mágneses karkötő miatt lehet gyenge az ember? Vagy csak a melegtől lettem rosszul?
Egyébként még mindig szédülök kicsit,meg gyenge vagyok,csak akkor vagyok jobban,ha beleülök a medencébe.
11 éves lány.
2010. jún. 10. 15:17
1/2 anonim válasza:
A melegtől lehetett, ebben a korban az ember szervezete nagyon érzékeny tud lenni.
2/2 anonim válasza:
Nekem is volt kb 1 éve ugyanilyen, csak én egy megnyitón voltam kb 2 óráig(tűző napon) és ott lettem rosszul. Nekem is forró volt a fejem. Ez a melegtől van. 14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!