Mit tegyek, hogy a torkom állapota javuljon? SOS!
Figyelt kérdés
Holnap bankettünk lesz az iskolában, szerenáddal egybekötve, és nekem torokgyulladásom van hetek óta, ami nem akar elmúlni különféle gyógyszerek segítségével sem. De most, mióta intenzívebben énekelgetünk iskolában, azóta egyre jobban elrekedek, már lassan a mély hangok sem mennek, nem hogy a magasak - a fájdalomról nem is beszélve. Mit tehetnék, hogy jobb legyen holnapra? A méz sajna nekem nem vált be, most sem, ahogy eddig soha. Előre is köszönöm a válaszokat!2010. jún. 9. 22:56
1/6 anonim 

válasza:

Hallottam olyat, hogy szegfűszeg rágcsálása segít... de nem tudom, hogy igaz-e, még sose próbáltam. Esetleg ha van otthon, próbáld ki, és oszd meg a tapasztalatokat ;)
2/6 anonim 

válasza:

Előre irom,hogy nem vagyok alkoholista.
Nekem már bevált,hogy erős pálinkával gargalizáltam. Nem ittam meg,mert nem szeretem. Az öreg dokim, meg a sósvizet ajánlja.Citromlevet is szoktam inni, az is marja rendesen.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Citromlé, sósvíz? És ezeket meginni, vagy gargarizálni? Nem gondoltam volna, hogy ezek is jól lehetnek...
2010. jún. 9. 23:26
4/6 anonim 

válasza:

A sósvizzel gargalizálni kell .Mondjuk egy pohár vízbe 1 evőkanál só.De attól félek hogy 1 nap alatt ez se mulasztja el :(
5/6 anonim 

válasza:

Citromlevet megihatod,de ha nem szereted gargalizálhatsz.
6/6 A kérdező kommentje:
Oké, nagyon köszönöm a válaszokat! =)
2010. jún. 9. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!