Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon erős arcverejtékezésem...

Nagyon erős arcverejtékezésem van. Can anyone help?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy rettentően verejtékezik az arcom. Ilyen melegben szinte egész nap. Ezen kívül az utóbbi időben rendkívül erőteljesen izzad a testem nagyon kis fizikai megterhelésre. A hónaljam kevésbé, inkább a mellkasom, vállaim és a nyakam (meg persze az arcom).

20 f

Köszönöm a válaszokat.

2010. jún. 9. 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Meg kéne nézetni a vércukrodat,és egy kiadós méregtelenítő,salaktalanító kúra is jót tenne.
2010. jún. 9. 22:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is a a melegtől. és mi van akkor?
2010. jún. 9. 22:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Voltam egyéb okból vérvizsgálaton, ott minden rendben, Második: az arcomról szó szerint csöpög a verejték. MInden percben vagy 2-3 kövér csepp leesik az államról vagy az orromról.
2010. jún. 9. 22:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha akkor kezdődött amikor ez a nagy meleg jött, akkor minden rendben, nekem is folyik szabályosan a víz rólam.
2010. jún. 10. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!