Mi bajom van, hogy ennyire félek? Mit tegyek ellene?
Egy kertes, nagy házban lakunk 3-an. Már párszor loptak el dolgot az udvarunkról, de akkor még kicsi voltam, nem igazán tudtam, hogy mi van. Nemrég, körülbelül 3 hete megint voltak "vendégeink", kint az udvarról szedték össze a cuccokat (kis semmiségeket), meg a garázsból is elvittek minden fontosabb szerszámot, amire apumnak nagy szüksége volt/lett volna.
Másnap megint bejöttek, de nem bírtam le sem feküdni a történtek után, nagyon magas volt a vérnyomásom, szinte menni nem tudtam... szóval, fent voltam, és hallottam, hogy nagyon ugatnak a kutyák, valahogy éreztem, hogy fel kell kelnem, mert baj van. Beigazolódott, újra eljöttek, de apukám kiment, és rájuk ordított, azok meg elszaladtak. Esély nem lett volna elkapni őket, de szerencsére nem vittek el semmit ekkor már.
A történtek után a MAI NAPIG nem bírom kiheverni, pedig nem is betörtek a házunkba, hanem minden az udvaron történt. Most is ugattak a kutyák, apa átnézte a kertet, én meg bent sírtam, ahelyett, hogy esetleg kimentem volna vele. Szégyellem magam, de nem bírom leküzdeni ezt a félelmet úgy érzem. Most is bőgök, egyszerűen félek, hogy történik velünk valami. Tudom, a szüleim itt vannak, de mégsem nyugtat meg ez sem, mert mi van, ha betörnek ide is... :(
Szörnyen félek, alvásra gondolni sem tudok... Még feloltott lámpánál se megy/menne. :(
A kérdésem, hogy mit csináljak, hogy ne legyek ilyen "beszari"? Olyan válaszokat nem kérnék, hogy bújjak be apuci és anyuci közé az ágyba, mert nem szeretem a sandwich-t, és oda sem férnék már. :)
Ezt a végét elpoénkodtam, de csak hogy picit oldjam a feszültséget, ami bennem tombol.
Szia.
Nem tudom fiú vagy e vagy lány. Ha lány akkor természetes a félelmed.
A kutyáitok szabadon vannak?
Nem ártana valami keményebb kutyákat beszerezni.
Egyébként Magán területen szabad gáz, riasztó fegyvert használni ez megoldhatja a problémát, egy esetleges behatoláskor.
Lehet mozgásérzékelős lámpákat is felszerelni nagy a visszariasztó hatása.
A félelem, rettegés pedig nem jó, mert pár év mulva is elő jöhet egézségügyi problémád emiatt.
Előző vagyok.
Illetve az udvarról mindent szedjetek össze ami mozdítható, garázst zárjátok be.
Köszi szépen! :-)
Lány vagyok, de ez a félelem, ami nálam jelentkezett, nem egészséges. :-( Most keltem fel nemrég, mert reggel bírtam csak elaludni. :-( Nem jó ez így, nem szeretek fent lenni éjszaka, de egyszerűen nem bírom becsukni a szemem.
Az udvaron már nincs olyan dolog, ami fontos lenne, a garázsunk mindig zárva (betöréskor is be volt).
Az udvarunkon van világítás mostmár, apum csinált, és így egy kicsivel jobb.
Milyen problémáim lehetnek a későbbiekben? :-S
Olyan problémáid lehetnek esetleg amivel később pl. kineziológushoz kell, hogy fordulj, a félelem nem jól hat ki az egézségre, de nem szeretnélek ijesztegetni.
Én őrként dolgozom 7éve egy magánházas jellegü birtokon, ezért írok késői órán.
Ha gondolod írj privát mailt ha nem tudsz aludni és esetleg tudunk msn-ezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!