Mitől keletkezhettek csípések rajtam?
Figyelt kérdés
Kb egy hete jelentek meg először, és mindig újabbak jönnek ki rajtam. Olyan, mintha szúnyogcsípés lenne, csak valamivel kisebb és tovább tart. Nem vagyok semmire allergiás, és bár él velünk egy cica, az orvos 2 napja látta, és rajta nincs semmilyen élősködő (bolha). A páromon is van 1-2, de rajtam sokkal több (az egész combom és a derekam tele van velük) Azóta az egész lakást kitakarítottam, ágyneműt mostam és semmilyen rovart nem láttam közben.2010. jún. 8. 21:31
1/2 anonim válasza:
A bolhacsípés jellegzetessége, hogy néhány centinként vannak egy vonalra (sorba) illeszkedve, apró kis piros csípések, olyan mint a szúnyogcsípés, csak kicsit kisebb. Ha mondjuk három kis piros van egymáshoz viszonylag közel és kb. egy vonalban, akkor az bolha.
Ha nem ilyen, akkor valószínűleg nem bolha, hanem lehet hogy pók. Mivel azt mondtad, semmilyen rovart nem láttál, ezek szerint pók még lehetett. :)
De én amúgy még mindig a bolhára tippelnék. Bolhairtózzátok a macskát, égessétek el az almot.
2/2 anonim válasza:
épp mondani akartam, hogy bolha...de már leírták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!