Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen csípések lehetnek ezek...

Milyen csípések lehetnek ezek rajtam? Hátha segít a kép

Figyelt kérdés

a lábamon a térdemnél egy helyen észrevettem több szúnyogcsípésszerű piros foltot. viszketnek is ha hozzáérek. kicsit megijedtem mert legalább 8 van egy kis területen. láttam én szúnyogot a szobában deháthogy így tele legyek csípésekkel nem tudom, nem hiszem, mi lehet akkor szerintetek ez mégis? találtam még ilyet magamon itt-ott de ilyen sok sehol sem volt, csak elvétve 1-1 a lábfejemen pl. mutatok képet bár elég rossz minőség lett de hátha tudjátok: [link]

[link]

olvastam régebben hogy van ilyen vérszívó poloska is ami éjszaka jön elő az ágy repedéseiből dehát itt soha nem tapasztaltunk ilyet, gondoltam erre is már de szerintem csak beképzelem. vagy olyan sok szúnyogcsípés lenne ez csak?

2009. aug. 9. 14:22
 1/9 anonim ***** válasza:

szerintem szúnyog lehet, vagy bolha.

ágypoloska csípése így néz ki:

[link]

a rovar pedig így:

[link]

2009. aug. 9. 14:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem szunyogcsipés velem is volt már ilyen... de az is lehet h vérszivó... képzeld nekünk a medencébe volt egy és uszott xDDD.
2009. aug. 9. 14:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Vmi oylat ehettél nem? Emlékezz csak vissza, melegben van pár kaja ami előhozza

Húgom uncsitesójának a hasán voltak ienek, ivott calcium pezsgőtablettát azt elmúltak

2009. aug. 9. 14:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is szúnyogra tippelek, de lehet méhecske is. A pezsgőtabletta nem árt ha van, Calcium Sandoz és ha viszket, akkor kend be Fenistil géllel.
2009. aug. 9. 15:01
 5/9 anonim ***** válasza:

hát ez szúnyog. egy ilyen kis dög, egy este kétszer is szívhat, szóval ez van. de ha nem múlik el, menj dokihoz.

amúgy figyelni kell, mert a szúnyog sok dögöt terjeszt. paraziták, bacik stb.

2009. aug. 9. 15:20
 6/9 anonim válasza:
PÓK!PÓK!PÓK! Nekem is júniusban dettó ilyen volt(pedig rendesen takarítjuk a lakást) és elmentem orvoshoz,mire az megállapította,hogy szinte biztos,hogy pókcsípés.Nekem 1 hét alatt elmúltak.Persze közbe kirámoltam a szobát,a könyveket leporoltam és mindent.Azóta se jött vissza.
2009. aug. 9. 15:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem, is szunyogcsipes! Ne aggodj, el fog mulni ;)
2009. aug. 9. 15:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is szúnyog, vagy bolha.
2009. aug. 9. 17:10
 9/9 anonim válasza:
Ugyanilyen csípéseink vannak minden ősszel és tavasszal rendszeresen a család minden tagjának!Jelenleg rajtam éppen 20 db. Jártam orvosnál korábban vele, aki szerint bolha, hangya vagy pók. Az első kettő kizárva, de a fehérnemű alatt is van és nyakig be vagyok takarózva éjjel. A pók bemászik így is? Három külön szobában ki gyapjúmatracon, ki kókuszon alszik, van aki gyapjútakaróval, van aki antiallergénnel takarózik. mindig éjjel keletkeznek a csípések és nem tudunk rájönni mitől!Takarítok rendszeresen és mosok, írd meg ha jutottál valamire
2011. ápr. 4. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!