Régi csipések nyomait, hogyan lehet eltüntetni?
Figyelt kérdés
Szúnyog csípés ...gyerekkorban mindig elvakartam most meg meglátszik mai napig a lábamon!?2010. szept. 10. 01:02
1/2 anonim válasza:
Sajnos sehogy. A nagyon csúnya hegeket bőrgyógyász-kozmetológus tudja spec eljárásokkal halványítani, de teljesen eltüntetni már nem fogod tudni.
Ha bp.-i vagy környéki vagy, őt ajánlom: Dr.Vass Ilona
Rendelés: előzetes telefonbejelentkezés alapján,
Kedd, Csütörtökön délután
Cím:
1213 Budapest, Hollandi út 115/A
(a Csepeli strandtól 1 percre)
Tel: 276-8770
1091 Bp. Üllői út 21 II/3
T:30/388-6859
Rendelés minden nap :
Hétfőtől Péntekig előzetes időpontegyeztetés alapján
A netről másoltam a rend. időket, ha beírod a google-ba a nevét, rengeteg cikket fogsz tőle/róla találni. Mi lassan 20 éve hozzá járunk, még nem csalódtunk.
2/2 anonim válasza:
Valami szép tetoválás el tudja takarni. Persze csak, ha nem idegenkedsz tőle. Nekem egy kés szúrás nyomát (kb. 1.5X4 cm) tüntették el vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!